Bronnen

Het internet heeft vele waardevolle bronnen over “Enterprise Search” of search in het algemeen.

Websites / blogs

Op de pagina laten wij u het bos door de bomen zien door een opsomming van waardevolle websites en weblogs waar geregeld nieuwe informatie wordt gepubliceerd.

Boeken

In de afgelopen jaren zijn enkele zeer goede boeken gepubliceerd met betrekking tot het onderwerp “(Enterprise) Search”. Bent je op zoek naar goede uitgangspunten en randvoorwaarden of wil je gewoon inspiratie? Lees dan enkele boeken uit onderstaande lijst:

Web sources en White Papers:

Waar moeten goede (enterprise) search interfaces en applicaties aan voldoen?

Grondbeginselen en algoritmen van search en Information Retrieval

Web search algoritmen en implementaties

Zie ook de lijst met boeken over enterprise search, information retrieval en usability van IntranetFocus (Martin White) en die van Norconex met een top 10 Enterprise Search Must Reads.

Artikelen

Omdat wij het onderwerp “Enterprise Search” nauwlettend in de gaten houden komen we ook vaak waardevolle artikelen tegen met uitleg, meningen, vergelijkingen etc. op het gebied van Search, maar ook op andere gebieden zoals projectmanagement.
De links naar deze artikelen publiceren we ook vaak via Twitter (@WatchingSearch).

(Enterprise) Search

 

Vendors

 

Projectmethodieken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>