Andere koers voor StateOfEnterpriseSearch

Aan het einde van 2015 is de tweede editie van het boek “Enterprise Search” uitgekomen. Dit boek is geschreven door Martin White, een gerespecteerd lid van de enterprise search community, schrijver van boeken over dat onderwerp en begenadigd spreker op vele events wereldwijd.

Ik heb af en toe contact met Martin, via twitter, maar ook “in real life” tijdens seminars. Onlangs heb ik nog in een expert panel gezeten tijdens het Enterprise Search Europe event in Londen. Dit evenement werd gemodereerd door Martin.

Martin noemt deze site in de lijst met bronnen die informatie publiceren over enterprise search. Dit heeft mij doen beseffen dat mijn publicaties ook internationaal worden gewaardeerd. Een mooie opsteker.

Maar… de meeste van mijn blogs zijn in het Nederlands. Niet echt leesbaar voor een internationaal publiek dus. Om beter deel te kunnen nemen aan de internationale stroming op het gebied van enterprise search is het beter als ik in het Engels ga schrijven.

Deze beslissing is niet makkelijk. Mijn activiteiten vinden over het algemeen in Nederland plaats (met af en toe een uitstapje naar België). Ik wil uiteraard ook goed gevonden worden in Nederland. Ik ga er echter vanuit dat nederlanders veelal zoeken op termen op het gebied van enterprise search waardoor mijn site toch wel wordt gevonden.

So… this will be the last article in Dutch on this website.

Ik blijf in het Nederlands bloggen op Blog-IT. Daar zullen vertalingen van mijn blogs op deze site verschijnen.

This entry was written by Edwin Stauthamer , posted on zondag februari 14 2016at 04:02 pm , filed under WS Nieuws . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Geef een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>