Updates: Search vendors en Bronnen

De afgelopen week is het Forrester Market Overview 2001: Enterprise Search rapport uitgekomen. Vivisimo heeft dit rapport op haar site gepubliceerd.

Dit doet Vivisimo uiteraard niet zomaar. In de tabel met vergelijkingen tussen functionaliteiten op het gebied van enterprise search heeft Vivisimo een erg gunstige score.

Wij hebben het verschijnen van dit rapport gebruikt om enkele belangrijke wijzigingen op Watching Search aan te brengen.

We hebben de lijst met Search Vendors uitgebreid. Het rapport van Forrester bevat een paar verrassende aanbieders van Enterprise Search. IBM is daar één van met hun product “Content Analytics“. Dit product is behoorlijk nieuw en nog niet wijd verspreidt.
We hebben nu voor elke van de search vendors / aanbieders van zoekoplossingen een aparte pagina gemaakt met specifieke informatie over het betreffende product.

Verder hebben wij de sectie “Boeken” gewijzigd in “Bronnen“. Op deze pagina kunt u voortaan naast zeer waardevolle boeken op het gebied van Enterprise Search en User Experience, ook een scala aan toonaangevende websites / weblogs vinden.

De aankomende tijd zullen we verdergaan met het publiceren van informatie over zoekoplossingen, aanbieders en zoektechnologie in het algemeen. We richten ons hierbij specifiek op de Europese markt.

Volg ons ook op twitter: @WatchingSearch.

Edwin Stauthamer
2011-09-19

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>