Lijst met Search Vendors toegevoegd

WatchingSearch heeft een pagina toegevoegd met een overzicht van Search Vendors (leveranciers van enterprise search oplossingen) die wij de afgelopen jaren zijn tegengekomen bij organisaties en bedrijven in Nederland.

Wij verwachten dat de lijst de aankomende tijd zal groeien wanneer we meer en meer organisaties zullen benaderen om onderdeel uit te maken van het Watching Search onderzoek.

This entry was written by Edwin Stauthamer , posted on zondag april 10 2011at 08:04 pm , filed under Vendors and tagged . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Geef een reactie

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>